Nederlandse gokkasten

Wie kent ze niet, de gokkasten die je tegen komt in horecagelegenheid of speelhallen. De kasten met de knipperende lichtjes en de grappige geluiden waar je een aantal munten in gooit om vervolgens te proberen een mooie prijs te winnen. De Nederlandse gokkasten, ook wel fruitmachines of gokautomaten genoemd, zijn nu ook gewoon thuis te spelen. Via het internet zijn er tal van mooie Nederlandse gokkasten te vinden die je vanachter je computer kunt spelen en waarvoor je dus niet meer je huis hoeft te verlaten. Tussen de gokkasten die je thuis via het internet kunt spelen en de Nederlandse gokkasten die je in een speelhal of horecagelegenheid kunt spelen zijn er wel een aantal verschillen. Het belangrijkste verschil zit in de maximale inzetten en de manier waarop de gokkast is opgebouwd. In de speelhal is de gokkast voorzien van rollen en meestal zijn dit er 5 met vaak een aantal bonusfeatures. Hierbij moet je vaak inzetten met een hoger bedrag en loop je dus meer risico op het verliezen van geld. Daarentegen zijn de uitkeringspercentages veel hoger. Tegenwoordig kun je via het internet steeds meer videoslots spelen, de opvolger van de Nederlandse gokkasten. De rollen zijn hierbij vervangen door computer animaties en de positie van de rollen worden bepaald door de RNG, de Random Number Generator. Alle gokkasten die je via deze site spelen zijn allemaal Nederlandse gokkasten en deze kom je dus ook alleen tegen in Nederlandse speelhallen en casino's.

Club2000
Club2000
HotShot
Hot Shot
Random Runner
Randomrunner
Wildtimer
Wildtimer
StepTimer
Steptimer gokkast
Fever
Fever
Lotus
Lotus
Big Money Game
Bigmoney
Double Dutch
Superjoker
Superjoker
Oldtimer
Oldtimer
Red Yellow
Red Yellow

Bekende Nederlandse gokkasten van Eurocazino

Online kun je inmiddels op meer dan 100 bekende Nederlandse gokkasten van Eurocazino spelen. De meest bekende en populaire Nederlandse gokkasten zijn onder andere de Random Runner, de Double Sixteen, de Hellraiser en de Bar 7. als je deze gokkasten gaat spelen zul je zien dat dit exacte replica's zijn van de gelijknamige gokkasten zoals je die tegen komt in de speelhallen en horeca gelegenheden. Alle geluiden, symbolen en afbeeldingen op de rollen zien er precies hetzelfde uit als op de echte Nederlandse gokkasten. Deze gokkasten worden allemaal onder 1 noemer genoemd, namelijk de Simbat gokkasten. Deze kun je altijd herkennen aan het logo van het scherm waarop je de betreffende Nederlandse gokkasten speelt. Alle Nederlandse gokkasten die je bij Eurocazino speelt, zijn uiteraard alleen online te spelen.

Gokken op Nederlandse gokkasten met echt geld of gratis

De Nederlandse gokkasten die je online kunt spelen zijn zowel gratis als voor echt geld te spelen. Dit is een van de grote voordelen van het online gokken op Nederlandse gokkasten. Gratis gokken is erg handig als je een bepaald spel nog niet kent en wilt weten hoe het gespeeld moet worden en wat het je te bieden heeft. Je kunt gratis gokken zolang als je wilt. Na het openen van het spel krijg je een menu te zien waarin je aan kunt geven of je voor 'fun' wilt spelen of voor 'real'. Klik je op 'fun' dan krijg je een bepaald aantal oefencredits waar je mee kunt gaan spelen. Uiteraard kun je niet in het echt de prijzen innen die je daarbij wint, daarvoor moet je met echt geld gaan spelen. Dit doe je door op 'play for real' te klikken waarna je op diverse manieren geld op je account kunt storten om echt te gaan gokken op de Nederlandse gokkasten.