Eurocazino gokkasten

Eurocazino was een van de eerste Nederlandse aanbieders van gokkasten welke via het internet te spelen zijn. De Eurocazino gokkasten staan dan ook bekend om hun hoge kwaliteit en 100% foutloze werking. Inmiddels is het aanbod aan Eurocazino gokkasten enorm en zijn er meer dan 100 verschillende Eurocazino gokkasten via het internet te spelen. Al deze gokkasten hebben een eigen thema, zijn voorzien van erg mooie symbolen en hebben vaak een extra feature in de vorm van bijvoorbeeld een bonuspel. Als je online gaat gokken op een Eurocazino gokkast dan speel je op een veilig en zeer betrouwbaar spel en maak je kans op het winnen van veel mooie prijzen. Bij Eurocazino wordt er alles aan gedaan om de veiligheid en de privacy van hun spelers te waarborgen. Daarom maken zij gebruik van de laatste technieken op dit gebied en van unieke sleutelcodes waarmee de gegevens van hun spelers worden beveiligd. Zij zullen ook nooit gegevens doorspelen naar derden. Ga je op Eurocazino gokkasten spelen met echt geld dan moet je een aantal gegevens doorgeven aan Eurocazino, waaronder je e-mailadres. Eurocazino gebruikt dit e-mailadres om je op de hoogte te houden van eventuele nieuwe acties en promoties. Heb je vragen of opmerkingen ten opzichte van het spelen bij Eurocazino, dan is er een vriendelijke en deskundige klantenservice die je zo snel mogelijk van antwoord zal voorzien.

Club2000
Club2000
HotShot
Hot Shot
Random Runner
Randomrunner
Wildtimer
Wildtimer
StepTimer
Steptimer gokkast
Fever
Fever
Lotus
Lotus
Big Money Game
Bigmoney
Double Dutch
Superjoker
Superjoker
Oldtimer
Oldtimer
Red Yellow
Red Yellow

Speel Eurocazino gokkasten voor echt geld of gratis

De Eurocazino gokkasten zijn allemaal zowel voor echt geld als gratis te spelen. Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit de vele Eurocazino gokkasten en je opent het spel van je keuze, dan opent zich meteen aan de rechterkant een menu waarin je kunt aangeven wat je wilt. Als je niet meteen met echt geld wilt spelen dan kun je eerst gratis gokken met een bedrag aan oefengeld. Je klikt dan op 'play for fun' en je kunt direct beginnen met spelen. Dit kun je herhalen zoveel als je wilt en dit is een mooie manier om kennis te maken met een spel en om te kijken hoe je het spel moet spelen. Natuurlijk win je bij gratis gokken niet in het echt de prijzen, hiervoor moet je met echt geld gaan spelen.

Als je met echt geld wilt gaan spelen dan klik je op 'play for real'. Je kunt dan op verschillende manieren geld storten om te spelen. Je kunt betalen met je telefoon door naar een bepaald nummer te bellen. Je voert dan een code in waarna je direct kunt gaan spelen. Ook kun je betalen met Paysafe card of met iDeal. Al deze betaalsystemen zijn erg veilig en eenvoudig in gebruik. Bovendien werken zij allemaal erg snel zodat je ook tijdens het spelen je account gemakkelijk op kunt waarderen.

Uitbetalen gewonnen prijzen bij Eurocazino gokkasten

Natuurlijk wil je als je geld hebt gewonnen, dit zo snel mogelijk uitbetaald hebben. Bij Eurocazino kun je om uitbetaling vragen als je minimaal 10 euro hebt gewonnen. Je klikt dan in het menu op 'cashout' waarna je een overzichtje krijgt waar je een aantal gegevens in moet vullen. Je geeft aan welk bedrag je uitbetaald wilt hebben, je naam en woonplaats, je e-mail adres en het bankrekeningnummer waar je je gewonnen geld op gestort wilt hebben. Eurocazino zorgt dan voor een snelle verwerking en je zult je geld binnen enkele dagen op je rekening bijgestort zien.