Betaalmethodes

Als je online gaat gokken op de Eurocazino gokkasten dan kun je dit op twee manieren doen. Je kunt de gokkasten gratis spelen en met echt geld. Gratis op gokkasten spelen is een van de voordelen van online gokken. Je kunt met een bepaald aantal oefencredits gratis spelen op de door jouw gekozen gokkasten zolang als je maar wilt. Dit kun je eenvoudig aangeven in met menu welke zich opent als je een van de gokkasten gaat spelen. Je klikt dan op 'play for fun' en krijgt dan een bepaald bedrag aan oefengeld waarmee je direct kunt gaan spelen. Natuurlijk spreekt het voor zich dat je de gewonnen bedragen niet in het echt kunt incasseren, daarvoor moet je met echt geld gaan spelen. Als je met echt geld wilt gaan spelen dan klik je in het betreffende menu op 'play for fun' waarna je op een aantal manieren geld op je account kunt storten.

Club2000
Club2000
HotShot
Hot Shot
Random Runner
Randomrunner
Wildtimer
Wildtimer
StepTimer
Steptimer gokkast
Fever
Fever
Lotus
Lotus
Big Money Game
Bigmoney
Double Dutch
Superjoker
Superjoker
Oldtimer
Oldtimer
Red Yellow
Red Yellow

Betaalmethodes voor het spelen van Eurocazino en Slotstar gokkasten

Wanneer je met echt geld wilt gaan spelen op een van de vele mooie Eurocazino of Slotstar gokkasten dan kun je op diverse manieren betalen. Als je het spel van je keuze hebt geopend dan zie je aan de rechterkant een menu. In dit menu kun je aangeven wat je wilt doen. Wil je met echt geld gaan spelen dan klik je op 'play for real'. Je krijgt dan te zien op welke manieren je geld op je account kunt storten. Je kunt dit doen met je telefoon door naar een bepaald nummer te bellen en de code in te voeren die je op het scherm ziet. Ook kun je betalen met iDeal. Een van de meest gebruikte betaalmethodes voor alle internet transacties in Nederland en je kunt betalen met Paysafecard en Ukash. Betaal je met de laatstgenoemde betaalsystemen dan moet je je email adres invullen en een wachtwoord waarmee je kunt inloggen in je account. Als je je betaling hebt uitgevoerd kun je vrijwel meteen met je gestorte geld gaan spelen. Ook tijdens het spelen kun je eenvoudig je account opwaarderen. Alle genoemde betaalmethodes zijn erg veilig en betrouwbaar.

Uitbetalen van gewonnen prijzen

Natuurlijk wil je je gewonnen prijzen zo snel mogelijk uitbetaald hebben. Je kunt om uitbetaling vragen bij Eurocazino gokkasten als je minimaal 10 euro hebt gewonnen en bij Slotstar gokkasten is dit minimaal 50 euro. Dit doe je door in het menu van de gokkast te klikken op 'cash out'. Vervolgens kun je aangeven hoeveel je uitbetaald wilt hebben en vul je je naam, woonplaats, e-mail adres en bankrekening nummer in. Eurocazino zorgt dan voor een snelle verwerking en je zult je gewonnen geld binnen enkele dagen op je bankrekening bijgeschreven zien.

Klantenservice

Heb je eventueel vragen dan kun je eerst bij de veelgestelde vragen kijken of je vraag er misschien bij staat. Deze zijn terug te vinden door op de knop linksonder met 'info' te klikken. Je ziet dan linksonder een vraagteken met FAQ staan waar je een aantal vragen kunt vinden. Staat je vraag er niet bij dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Eurocazino en Slotstar. Hiervoor klik je op 'feedback' waarna je een contactformulier via email kunt versturen.